torstaina, elokuuta 16, 2007

Ihku hehkutusta!!!!!!!!!!

Tämä on nyt Ihku hehkutusta ja oli pakko laittaa viimeisin kuva hehkutuksen kohteesta, kun ei ole tuoreempaa (kuva otettu 11.8).
Oli Ouluun asiaa ja otin Ihkun mukaan. Käytiin ostamassa matolääkkeitä el.lääkäriasema Akuutista ja Ihku käyttäyty tosi mallikkaasti ja olin y l p e ä! Sit käveltiin Ihkun kanssa Lilzoo-eläintarvikeliikkeeseen, Ihku pääsi eka kerran kauppaan sisälle ja taas olin y l p e ä. Ihku oli kuin unelma, bongas suljetun oven takana olevan koiran ja keskusteli vienolla vikinällä oven taakse... sieltä vastattiin yhtä vienosti takaisin. Ihku otti vastaan kaikki silittelijät ja puhuttelijat tosi reippaasti vastaan. Käveltiin kaupungilla ja Ihku oli kuin vanhat tekijät, ei ollenkaan kuin maalla tynnyrissä kasvanut riiviö.
Samalla reissulla käytiin Haukiputaalla kaverin luona katsomassa häkkiverkon läpi isoa Pomo-sakemannia ja ennen kotiin tuloa Ihku oli ruokaostosten kanssa autossa, kun kävin asioilla eikä koskenut niihin.
Siis miksi hehkutan... no tietenki sen vuoksi, että tynnyrissä kasvanut riiviö käyttäytyi kuin unelma uusissa tilanteissa ja ilman Wilman ja Lisan mukanaoloa seisoi omilla jaloillaan... Ihan oikeasti Ihku on pyörinyt pienissä ympyröissä, mutta eipä ole henkisestä kehityksestä jäänyt mitään paitsi.

Ja mitä muuta jäi "käteen" tästä päivästä... Lilzoo:ta lähti mukaan potkaluiden, kalanruuna, akvaariokasviravinteiden lisäksi kolme kirsikkabarbinaarasta kasvattamaan vajaata kirsikkabarbikantaa. Ja tänään nähtynä edelleen inhoa ja pidän eläinrääkkäyksenä käyttää koiralla kuristavaa pienilenkkistä kettinkipantaa - nousee savu korvista - voi ...kele. Siis jos koira ei ole ohjaajan hallinnassa, miksi on pakko kuristaa???? Mulla oli sakemanneilla aina pitkälenkkinen kettinkipanta ja jos se oli ns. väljä, laitoin hihnan lukkoon kahdesta pannan lenkistä kiinni, niin ettei se kurista mutta koira ei myöskään saanut vedettyä päätä pannan läpi. Koiralle sopiva kettinkipanta oli aina hihnan lukossa niin, ettei se kuristanut.
Jos ikinäkuunapäivänä näette minun koiralla kuristavan kettinkipannan, saatte hirttää minut siihen.
Muuten... olin unohtanut Muorien talutushihanat Akuuttiin... itse muistin kaivata niitä muutama päivä sitten. Sain tänään hihnat, tippa tuli silmään ja pöljä kun olen, yritin heti haistella tuoksuisko niissä Muorit... ei tuoksunut.

Kyllä minulla on sakemannit niin selkäytimessä, että varmasti vielä joskus laitan sellaisen... jos vaikka saisi Feisyn jälkeläisen jälkeläisen... mielessä lähinnä vaikka Masin (Jadovar Nemo) jälkeläinen.

Ja mennäämpä vielä aamuun...otin koirat kauppareissulle mukaan kello kahdeksan aikaan, käytiin samalla aamulenkillä, sitten kävin poimimassa Kallion kotipuutarhalta reilun kilon vadelmia ja sit tukkaputkella Ouluun. Laiska kun olen, kotiin tultua annoin koirille potkaluut joita ne nyt järsii, saan aloittaa työnteon ihan hyvällä omallatunnolla.
Toivottavasti itsekukin koiran omistaja voi olla yhtä ylpeä koirastaan kuin minä tänään... se on mahtava tunne *yhtä hymyä*.


Ei kommentteja: